esp | cat  
InCom-UAB
Centre amb projecció interdepartamental i interuniversitària
per a la recerca, la difusió i la formació
en l’àmbit de la comunicació
 
   
  Actualitat InCom-UAB  
   
  < Tornar  
 
Membres de l’InCom-UAB participen en el XI Congreso Internacional Latina de Comunicación Social


José Luis Terrón, director de l’SCOMlab InCom-UAB, i Lydia Steinbrüggen, doctoranda adscrita a l’InCom-UAB, participen en el XI Congreso Internacional Latina de Comunicación Social, que es desenvoluparà del 2 al 5 de desembre a La Laguna (Tenerife)

Bellaterra / La Laguna (Tenerife), 20-11-2019. El director de l’SCOMLab InCom-UAB i professor titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat (UAB) José LuisTerrón, juntament amb Carmen Peñafiel, de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea, i Daniel Catalán, de la Universidad Carlos III de Madrid, coordinen la taula ‘Comunicació i promoció de la salut’, a la qual aquest any es presenen 9 comunicacions procedents de Colòmbia, Equador, Espanya i Mèxic. Com en edicions anteriors, aquestes presentacions donaran peu a que s’elabori un llibre sobre comunicació i salut, al qual s’invitarà a participar a altres investigadors que no hagin participat en el congrés.

Per una altra banda, Lydia Steinbrüggen i José Luis Terrón presenten en aquesta taula la comunicació “Twitter y TCA: una revisión sistemática en Scopus”, l’objectiu de la qual és revisat els originals que conté la base de dades Scopus per saber, a grans trets, quant es publica, de què es parla quan s’escriu sobre transtorns de conducta alimentària (TCA), qui ho fan, des de quina àrea de coneixement i en quines revistes. Per analizar les unitats d’anàlisi els investigadors han utilitzaat l’anàlisi de contingut quantitatiu i qualitatiu. La mostra está formada per tots els originals d’Scopus publicats entre l’any 2006 (momento de naixement de Twitter) i 2019.

Per a més informació:

Web XI Congreso Internacional Latina de Comunicación Social (2019)  
 
Presentació de l’Informe de la comunicació a Catalunya 2017-2018, el 17 de desembre, a les 17.30h, al Palau Robert, a Barcelona
Aquesta publicació col·lectiva biennal arriba a la seva desena edició, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de Naturgy durant tota la seva trajectòria. Els investigadors Marta Civil i Serra (InCom-UAB) i Bernat López (URV) han estat els editors d’aquesta obra
Estudiants de Moçambic aconsegueixen el títol de doctor, en el marc de la Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB)
Alexandre Dinis Zavale, Leonel Antonio Simila i Filipe Rui Baloi han defensat les seves respectives tesis doctorals al Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura (UAB). Els tres investigadors s’han pogut doctorar gràcies a l’ajut del Programa de cooperació de la Fundació Autònoma Solidària obtingut per la Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB)
Amparo Huertas Bailén participa en el V Congreso Nacional TMIC-AEIC (UMU)
La directora de l’InCom-UAB va participar en la mesa plenària “Teories i mètodes alternatius no hegemònics de la investigació en comunicació” en el marc del V Congreso Nacional de la Sección Teorías y Métodos de Investigación de la Asociación Española de Investigación de la Comunicación (AE-IC), celebrat els dies 21 i 22 de novembre de 2019 a la Universidad de Murcia (UMU)
Miquel de Moragas i Spà rebrà un dels premis Amics de les Biblioteques UAB (2019)
El reconeixement al fundador i primer director de l’InCom-UAB se celebrarà durant la festa anual AmicsUAB, el dijous 28 de novembre, a les 19 hores, al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona. L’entiat AmicsUAB i les Biblioteques de la UAB han decidit concedir aquesta distinció a Moragas i Spà, pel valor del seu fons bibliogràfic i documental, cedit recentment a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General (UAB)
Membres de l’InCom-UAB participen en el XI Congreso Internacional Latina de Comunicación Social
José Luis Terrón, director de l’SCOMlab InCom-UAB, i Lydia Steinbrüggen, doctoranda adscrita a l’InCom-UAB, participen en el XI Congreso Internacional Latina de Comunicación Social, que es desenvoluparà del 2 al 5 de desembre a La Laguna (Tenerife)
Totes les notícies...
 
 
 
Universitat Autònoma de Barcelona
  Informe de la comunicació a Catalunya
  Portal de la Comunicació InCom-UAB
 
  Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Telèfon: +34 93 581 29 07
incom.uab.cat | incom@uab.cat