esp | cat  
InCom-UAB
Centre amb projecció interdepartamental i interuniversitària
per a la recerca, la difusió i la formació
en l’àmbit de la comunicació
 
   
  Actualitat InCom-UAB  
   
  < Tornar  
 
Miquel de Moragas i Spà rebrà un dels premis Amics de les Biblioteques UAB (2019)


El reconeixement al fundador i primer director de l’InCom-UAB se celebrarà durant la festa anual AmicsUAB, el dijous 28 de novembre, a les 19 hores, al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona. L’entiat AmicsUAB i les Biblioteques de la UAB han decidit concedir aquesta distinció a Moragas i Spà, pel valor del seu fons bibliogràfic i documental, cedit recentment a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General (UAB)

Bellaterra, 13-11-2019. El professor honorari del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura (UAB) i fundador i primer director de l’InCom-UAB, Miquel de Moragas i Spà, rebrà un dels premis Amics de les Biblioteques UAB, en el marc de la 17a Festa dels AmicsUAB que se celebrarà el dijous 28 de novembre de 2019, a les 19 hores, al Recinte Modernista de Sant Pau, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, de Barcelona. L’acte serà presidit pel president dels AmicsUAB, Francesc Cayuela; el president del Consell Social (UAB), Gabriel Masfurrol; la rectora de la UAB, Margarita Arboix, i serà presentat per la periodista Elisabet Carnicé.

Aquesta distinció vol reconèixer el valor del fons bibliogràfic i documental personal de Miquel de Moragas i Spà, que el catedràtic ha cedit recentment a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General (UAB), i que actualment es troba en catalogació. Cal destacar que Moragas i Spà va ser el creador d’aquesta biblioteca universitària especialitzada en ciències de la comunicació, considerada des de fa anys com a una de les biblioteques de referència d’aquest àmbit científic a Europa.

Durant la festa AmicsUAB també rebran el premi Amics de les Biblioteques UAB, per la contribució amb el seu patrimoni o dedicació, José Manuel Blecua i Martí Olaya. Els premis Amic dels Amics a la trajectòria es concediran a Albert Busquets, Joan Carbonell i Maria Dolors Garcia Ramon. Finalment, el Premi col·lectiu UAB el rebrà l’Institut de Ciències i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB). Durant l’acte es recollirà fons per a les Beques #UABRefugi.

AmicsUAB és una associació que agrupa exestudiants, professors i investigadors i és la més antiga d’aquestes característiques a Catalunya. Creada l’any 1989, entre els seus objectius principals destaca el debat i foment de la transferència de coneixement entre la universitat i la societat.


Per a més informació:

17a Festa AmicsUAB (Invitació i programa)  
 
Wisem Mahi, de la universitat pública algeriana de Tlemcen, inicia una estada de recerca al nostre centre
Wisem Mahi està realitzant la seva tesi doctoral sobre el tractament de la premsa espanyola del procés català. Gràcies a una ajuda del Ministeri d’Educació i Investigació Científica de la República Algeriana Democràtica i Popular, realitzarà una estada al nostre centre de set mesos de durada
Amparo Huertas Bailén, ponent invitada a la Conferència Amics UAB sobre igualtat LGTBI, a la Biblioteca de Rubí, el 22 de gener
Es tracta d’una activitat organitzada per l’associació Amics UAB, l’Ajuntament de Rubí i la Biblioteca municipal de Rubí. Forma part del cicle de conferències “Universitat Opina”, amb l’objectiu de “donar a conèixer l’opinió de la comunitat universitària catalana sobre qüestions que afecten la vida dels ciutadans”
La comunicación viva. Reflexiones desde y para las ciencias sociales, nou eBook de l’InCom-UAB Publicacions
Vivian Romeu és l’autora de La comunicación viva. Reflexiones desde y para las ciencias sociales, nou eBook publicat per l’InCom-UAB Publicaciones. Vivian Romeu és doctora en comunicació por la Universidad de La Habana (Cuba). Actualment és professora i investigadora de la Universidad Autónoma de la Ciudad de México. S’ha especialitzat en art, teories de la comunicació, interculturalitat, estètica de la recepció, semiòtica i anàlisi del discurs
Carme Ferré Pavia i Anna Nogué Regàs publiquen una segona edició, revisada, del Llibre d’estil de l’ACN
La primera edició es va publicar l’any 2010 a l’Editorial UOC. Aquesta segona edició, a càrrec de l’editorial Saldonar, ha suposat una revisió acurada, per adaptar-se a les necessitats més recents, fruit de l’evolució de l’exercici periodístic a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), una agència pública que treballa amb continguts escrits, audiovisuals i multimèdia
L’InCom-UAB us desitja bones festes i un any 2020 ple d’il·lusions
L’InCom-UAB us desitja bones festes i un any 2020 ple d’il·lusions.
El InCom-UAB os desea felices fiestas y un año 2020 lleno de ilusiones.
O InCom-UAB deseja-lhes felizes festas e um ano 2020 chieo de ilusões.
InCom-UAB wishes you Season's greetings and a new year 2020 full of illusions.
@incomuab
Totes les notícies...
 
 
 
Universitat Autònoma de Barcelona
  Informe de la comunicació a Catalunya
  Portal de la Comunicació InCom-UAB
 
  Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Telèfon: +34 93 581 29 07
incom.uab.cat | incom@uab.cat