esp | cat  
InCom-UAB
Centre amb projecció interdepartamental i interuniversitària
per a la recerca, la difusió i la formació
en l’àmbit de la comunicació
 
   
  Actualitat InCom-UAB  
   
  < Tornar  
 
Maria Badet, col·laboradora de l’InCom-UAB, ponent al debat sobre “Fake news, les mentides veritables”


La periodista i investigadora col·laboradora de l’InCom-UAB participarà com a ponent al debat que se celebrarà el dimecres 26 de juny, a les 18.30h, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona

Bellaterra / Barcelona, 12-06-2019. La periodista brasilera i investigadora col·laboradora de l’InCom-UAB, Maria Badet, participarà com a ponent al debat “Fake news, les mentides veritables”, organitzat pel Grup de treball Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Xarxa Antirumors, el dimecres 26 de juny de 2019, a les 18.30h, a la sala d’actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El debat també comptarà, com a ponents, amb l’activista de Women’s March, Cecilia Gómez Engler, i la cofundadora de la plataforma Verificat, Alba Tobella. La sessió serà moderada pel membre del Grup de treball Periodisme Solidari i Diverscat, Joan Palomés.

L’objectiu de la sessió és debatre sobre les fake news i el repte de la ciutadania per aprendre a detectar-les i combatre-les, d’una manera conscient. El debat s'inclou dins del cicle “Els reptes actuals de la comunicació”.

L'any 2018 el Grup de treball Periodisme Solidari va dedicar el seu cicle a “Àsia, el gran continent”. A la secció Cròniques de l'Observatori de la Comunicació a Catalunya (OCC InCom-UAB), es pot accedir a més informació sobre aquestes activitats.


Per a més informació:

Programa debat “Fake news, les mentides veritables”

OCC (InCom-UAB) – Monogràfics / cròniques  
 
Comunicació i LGTBI, nova línia d’investigació
L’InCom-UAB incorpora una nova línia d’investigació, "Comunicació i LGTBI" , coordinada per Amparo Huertas Bailén. Des de fa més de tres anys estem treballant en ella i ha arribat el moment de fer-ho visible.
Maria Badet, col·laboradora de l’InCom-UAB, ponent al debat sobre “Fake news, les mentides veritables”
La periodista i investigadora col·laboradora de l’InCom-UAB participarà com a ponent al debat que se celebrarà el dimecres 26 de juny, a les 18.30h, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona
José Luis Terrón, coordinador del llibre ¿Por qué la comunicación en salud es importante? Avances e investigación
José Luis Terrón, director d’SCOMlab InCom-UAB, és un dels coordinadors del llibre ¿Por qué la comunicación en salud es importante? Avances e investigación, juntament amb Daniel Catalán, de la Universidad Carlos III, i Carmen Peñafiel, de la UPV/EHU. A l’obra també participen dos investigadors més de l’InCom-UAB: Flor M. Ramírez Leyva i Leonardo Moggia
L'InCom-UAB participa a la Presentació del nou 'Batec' del Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària
L’acte se celebrarà el dimarts 4 de juny, a les 13 hores, a la Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària de la UAB i forma part del procés de reflexió estratègica realitzat pel Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària (FAS). Per part de l’InCom.-UAB hi participarà José Luis Terrón, director de l’SCOMLab InCom-UAB
La doctora Maria Badet s’incorpora com a membre de l’InCom-UAB
El Consell de direcció de l’InCom-UAB va prendre aquesta decisió a la darrera reunió, que es va celebrar el dimecres 29 de maig. La incorporació de Badet permet enfortir les investigacions sobre comunicació i migració, en el marc del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (InCom-UAB), reconegut com a grup consolidat de recerca per la Generalitat de Catalunya (2017/SGR 0760)
Totes les notícies...
 
 
 
Universitat Autònoma de Barcelona
  Informe de la comunicació a Catalunya
  Portal de la Comunicació InCom-UAB
 
  Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Telèfon: +34 93 581 29 07
incom.uab.cat | incom@uab.cat