esp | cat  
InCom-UAB
Centre amb projecció interdepartamental i interuniversitària
per a la recerca, la difusió i la formació
en l’àmbit de la comunicació
 
   
  Actualitat InCom-UAB  
   
  < Tornar  
 
Amparo Huertas Bailén participa al debat sobre solidaritat organitzat pel CIDOB


La directora de l’InCom-UAB ha estat membre del grup de treball creat pel CIDOB (Centre de Documentació Internacional de Barcelona) en el marc del cicle de reflexions “Societat més diversa, societat menys solidària?”, organitzades al Palau Macaya (Obra Social «la Caixa»)

Bellaterra, 10-04-2019. El CIDOB (Centre de Documentació Internacional de Barcelona) ha organitzat durant el curs 2018-2019 el cicle de reflexions “Societat més diversa, societat menys solidària?”. La direcció científica ha estat a càrrec dels investigadors del CIDOB Yolanda Onghena (senior associada) i Moussa Bourekba.

Durant aquest cicle s’han desenvolupat dos tipus d’activitats entre el 14 de novembre del 2018 i el 9 d’abril del 2019. Per una banda, sis diàlegs oberts al públic, protagonitzats per: Rokhaya Diallo (periodista i escriptora) i Marina Garcés (Universitat de Barcelona); Stijin Oosterlynck (Universitat d’Amberes) i Daniel Gascón (escritor i editor de Letras Libres); Paula Meneses (Universitat de Coïmbra) i Josep Ramoneda (periodista i filòsof); Carlos Gómez (magistrat de l’Audiència Provincial de Baleares) i Danilo Martuccelli (Universidad Paris Descartes -USPC); Víctor Sampedro (Universitat Rey Juan Carlos) i Máriam Martínez-Bascuñan (directora d'opinió d'El País); Carlos Giménez (Universidad Autónoma de Madrid) i Yolanda Onghena (CIDOB). I, en paral·lel, sis sessions interactives complementàries, on s’ha debatut sobre la solidaritat al marc d’un grup de treball creat pel CIDOB. És aquí on ha participat la Dra. Amparo Huertas Bailén, convidada pel CIDOB. Aquest grup de treball, que ha tingut l’oportunitat de debatre directament amb els convidats als diàlegs, ha estat format per unes 15 persones procedents de diverses àrees (acadèmics, estudiants, investigadors, activistes, periodistes,...).


CIDOB: Societat més diversa, societat menys solidària?

Material audiovisual dels diàlegs  
 
Els investigadors Luiz Peres Garzezi i Cinto Niqui s’incorporen a l’InCom-UAB
El Consell de direcció de l’InCom-UAB va prendre aquesta decisió a la reunió del 28 de febrer del 2019. El Dr Luiz Peres Garzezi i el Dr. Cinto Niqui són també membres del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (2017/SGR-0760), amb seu a l’InCom-UAB
Amparo Huertas Bailén participa al debat sobre solidaritat organitzat pel CIDOB
La directora de l’InCom-UAB ha estat membre del grup de treball creat pel CIDOB (Centre de Documentació Internacional de Barcelona) en el marc del cicle de reflexions “Societat més diversa, societat menys solidària?”, organitzades al Palau Macaya (Obra Social «la Caixa»)
Jornada i exposició de cartells sobre campanyes dedicades al VIH i la sida: #ComunicantTABÚS
L'Institut de la Comunicació (InCom-UAB), juntament amb l’ONG Sida Studi, organitza dues activitats relacionades amb les campanyes dedicades al VIH i la sida.
Marta Civil i Serra modera una taula rodona sobre la recerca universitària emergent en comunicació
L’acte se celebrarà el dimecres 10 d’abril a la tarda, en el marc de la X Jornada de Recerca de la Societat Catalana de Comunicació, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, en la qual també es lliuraran els XXX Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual
Fotoperiodisme amb ulls de dona. Tribut a Joana Biarnés
Aquesta jornada de transferència i difusió de coneixement, impulsada per l’InCom-UAB, es va celebrar el dilluns 25 de març al matí, a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB). L’acte va comptar amb un centenar de participants, entre alumnes, professors i investigadors, i també fotògrafs, interessats en debatre sobre la situació del fotoperiodisme, des de la perspectiva de gènere, tenint en compte també la qüestió transgeneracional
Totes les notícies...
 
 
 
Universitat Autònoma de Barcelona
  Informe de la comunicació a Catalunya
  Portal de la Comunicació InCom-UAB
 
  Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Telèfon: +34 93 581 29 07
incom.uab.cat | incom@uab.cat