esp | cat  
InCom-UAB
Centre amb projecció interdepartamental i interuniversitària
per a la recerca, la difusió i la formació
en l’àmbit de la comunicació
 
   
  Actualitat InCom-UAB  
   
  < Tornar  
 
Amparo Huertas Bailén participa al debat sobre solidaritat organitzat pel CIDOB


La directora de l’InCom-UAB ha estat membre del grup de treball creat pel CIDOB (Centre de Documentació Internacional de Barcelona) en el marc del cicle de reflexions “Societat més diversa, societat menys solidària?”, organitzades al Palau Macaya (Obra Social «la Caixa»)

Bellaterra, 10-04-2019. El CIDOB (Centre de Documentació Internacional de Barcelona) ha organitzat durant el curs 2018-2019 el cicle de reflexions “Societat més diversa, societat menys solidària?”. La direcció científica ha estat a càrrec dels investigadors del CIDOB Yolanda Onghena (senior associada) i Moussa Bourekba.

Durant aquest cicle s’han desenvolupat dos tipus d’activitats entre el 14 de novembre del 2018 i el 9 d’abril del 2019. Per una banda, sis diàlegs oberts al públic, protagonitzats per: Rokhaya Diallo (periodista i escriptora) i Marina Garcés (Universitat de Barcelona); Stijin Oosterlynck (Universitat d’Amberes) i Daniel Gascón (escritor i editor de Letras Libres); Paula Meneses (Universitat de Coïmbra) i Josep Ramoneda (periodista i filòsof); Carlos Gómez (magistrat de l’Audiència Provincial de Baleares) i Danilo Martuccelli (Universidad Paris Descartes -USPC); Víctor Sampedro (Universitat Rey Juan Carlos) i Máriam Martínez-Bascuñan (directora d'opinió d'El País); Carlos Giménez (Universidad Autónoma de Madrid) i Yolanda Onghena (CIDOB). I, en paral·lel, sis sessions interactives complementàries, on s’ha debatut sobre la solidaritat al marc d’un grup de treball creat pel CIDOB. És aquí on ha participat la Dra. Amparo Huertas Bailén, convidada pel CIDOB. Aquest grup de treball, que ha tingut l’oportunitat de debatre directament amb els convidats als diàlegs, ha estat format per unes 15 persones procedents de diverses àrees (acadèmics, estudiants, investigadors, activistes, periodistes,...).


CIDOB: Societat més diversa, societat menys solidària?

Material audiovisual dels diàlegs  
 
Comunicació i LGTBI, nova línia d’investigació
L’InCom-UAB incorpora una nova línia d’investigació, "Comunicació i LGTBI" , coordinada per Amparo Huertas Bailén. Des de fa més de tres anys estem treballant en ella i ha arribat el moment de fer-ho visible.
Maria Badet, col·laboradora de l’InCom-UAB, ponent al debat sobre “Fake news, les mentides veritables”
La periodista i investigadora col·laboradora de l’InCom-UAB participarà com a ponent al debat que se celebrarà el dimecres 26 de juny, a les 18.30h, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona
José Luis Terrón, coordinador del llibre ¿Por qué la comunicación en salud es importante? Avances e investigación
José Luis Terrón, director d’SCOMlab InCom-UAB, és un dels coordinadors del llibre ¿Por qué la comunicación en salud es importante? Avances e investigación, juntament amb Daniel Catalán, de la Universidad Carlos III, i Carmen Peñafiel, de la UPV/EHU. A l’obra també participen dos investigadors més de l’InCom-UAB: Flor M. Ramírez Leyva i Leonardo Moggia
L'InCom-UAB participa a la Presentació del nou 'Batec' del Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària
L’acte se celebrarà el dimarts 4 de juny, a les 13 hores, a la Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària de la UAB i forma part del procés de reflexió estratègica realitzat pel Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària (FAS). Per part de l’InCom.-UAB hi participarà José Luis Terrón, director de l’SCOMLab InCom-UAB
La doctora Maria Badet s’incorpora com a membre de l’InCom-UAB
El Consell de direcció de l’InCom-UAB va prendre aquesta decisió a la darrera reunió, que es va celebrar el dimecres 29 de maig. La incorporació de Badet permet enfortir les investigacions sobre comunicació i migració, en el marc del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (InCom-UAB), reconegut com a grup consolidat de recerca per la Generalitat de Catalunya (2017/SGR 0760)
Totes les notícies...
 
 
 
Universitat Autònoma de Barcelona
  Informe de la comunicació a Catalunya
  Portal de la Comunicació InCom-UAB
 
  Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Telèfon: +34 93 581 29 07
incom.uab.cat | incom@uab.cat