esp | cat  
InCom-UAB
Centre amb projecció interdepartamental i interuniversitària
per a la recerca, la difusió i la formació
en l’àmbit de la comunicació
 
   
  Actualitat InCom-UAB  
   
  < Tornar  
 
Jornada i exposició de cartells sobre campanyes dedicades al VIH i la sida: #ComunicantTABÚS


L'Institut de la Comunicació (InCom-UAB), juntament amb l’ONG Sida Studi, organitza dues activitats relacionades amb les campanyes dedicades al VIH i la sida.

Bellaterra, 28-03-2019. L'Institut de la Comunicació (InCom-UAB), juntament amb l’ONG Sida Studi, organitzen una jornada i una exposició de cartells vinculades a l'àmbit de la comunicació i la salut i relacionades amb les campanyes dedicades al VIH i la sida. Sida Estudi és una ONG creada l’any 1987 a Barcelona.

El proper dimecres 3 d'abril, de 12 a 14 hores, la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona acollirà la jornada "#ComunicantTABÚS". Aquesta jornada es realitza també en col·laboració amb la Fundació Autònoma Solidària (FAS-UAB), l'entitat ActuaVallès, la Catedra UNESCO de Comunicació InCom-UAB i la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

El programa de la jornada és el següent:

12:00 – 12:15
Presentació de la Fundació Autònoma Solidària – Programa Salut

12:15 – 12:45
Projecció del documental "VIHure amb" d’Anna Surroca Gibert

12:45 – 13:15
Conferència d’Eulàlia Mata i Miralles (Sida Studi): “Comunicant tabús”

13:15 – 13:45
Intervenció d’Actuavallès

La segona de les activitats organitzades és l'exposició de cartells "Les campanyes sobre el VIH i la sida. #ComunicantTABÚS", que es podrà veure als passadissos de la Facultat de l'1 al 12 d'abril.

Els cartells, cedits per l'entitat Sida Studi, mostren l'evolució de les campanyes de prevenció del VIH al nostre país des dels anys 80.

Les dues activitats són coordinades pel Dr. José Luis Terron, responsable de la línia de recerca en comunicació i salut de l'InCom-UAB.

  
 
Els investigadors Luiz Peres Garzezi i Cinto Niqui s’incorporen a l’InCom-UAB
El Consell de direcció de l’InCom-UAB va prendre aquesta decisió a la reunió del 28 de febrer del 2019. El Dr Luiz Peres Garzezi i el Dr. Cinto Niqui són també membres del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (2017/SGR-0760), amb seu a l’InCom-UAB
Amparo Huertas Bailén participa al debat sobre solidaritat organitzat pel CIDOB
La directora de l’InCom-UAB ha estat membre del grup de treball creat pel CIDOB (Centre de Documentació Internacional de Barcelona) en el marc del cicle de reflexions “Societat més diversa, societat menys solidària?”, organitzades al Palau Macaya (Obra Social «la Caixa»)
Jornada i exposició de cartells sobre campanyes dedicades al VIH i la sida: #ComunicantTABÚS
L'Institut de la Comunicació (InCom-UAB), juntament amb l’ONG Sida Studi, organitza dues activitats relacionades amb les campanyes dedicades al VIH i la sida.
Marta Civil i Serra modera una taula rodona sobre la recerca universitària emergent en comunicació
L’acte se celebrarà el dimecres 10 d’abril a la tarda, en el marc de la X Jornada de Recerca de la Societat Catalana de Comunicació, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, en la qual també es lliuraran els XXX Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual
Fotoperiodisme amb ulls de dona. Tribut a Joana Biarnés
Aquesta jornada de transferència i difusió de coneixement, impulsada per l’InCom-UAB, es va celebrar el dilluns 25 de març al matí, a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB). L’acte va comptar amb un centenar de participants, entre alumnes, professors i investigadors, i també fotògrafs, interessats en debatre sobre la situació del fotoperiodisme, des de la perspectiva de gènere, tenint en compte també la qüestió transgeneracional
Totes les notícies...
 
 
 
Universitat Autònoma de Barcelona
  Informe de la comunicació a Catalunya
  Portal de la Comunicació InCom-UAB
 
  Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Telèfon: +34 93 581 29 07
incom.uab.cat | incom@uab.cat