esp | cat  
InCom-UAB
Centre amb projecció interdepartamental i interuniversitària
per a la recerca, la difusió i la formació
en l’àmbit de la comunicació
 
   
  Actualitat InCom-UAB  
   
  < Tornar  
 
Jornada i exposició de cartells sobre campanyes dedicades al VIH i la sida: #ComunicantTABÚS


L'Institut de la Comunicació (InCom-UAB), juntament amb l’ONG Sida Studi, organitza dues activitats relacionades amb les campanyes dedicades al VIH i la sida.

Bellaterra, 28-03-2019. L'Institut de la Comunicació (InCom-UAB), juntament amb l’ONG Sida Studi, organitzen una jornada i una exposició de cartells vinculades a l'àmbit de la comunicació i la salut i relacionades amb les campanyes dedicades al VIH i la sida. Sida Estudi és una ONG creada l’any 1987 a Barcelona.

El proper dimecres 3 d'abril, de 12 a 14 hores, la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona acollirà la jornada "#ComunicantTABÚS". Aquesta jornada es realitza també en col·laboració amb la Fundació Autònoma Solidària (FAS-UAB), l'entitat ActuaVallès, la Catedra UNESCO de Comunicació InCom-UAB i la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

El programa de la jornada és el següent:

12:00 – 12:15
Presentació de la Fundació Autònoma Solidària – Programa Salut

12:15 – 12:45
Projecció del documental "VIHure amb" d’Anna Surroca Gibert

12:45 – 13:15
Conferència d’Eulàlia Mata i Miralles (Sida Studi): “Comunicant tabús”

13:15 – 13:45
Intervenció d’Actuavallès

La segona de les activitats organitzades és l'exposició de cartells "Les campanyes sobre el VIH i la sida. #ComunicantTABÚS", que es podrà veure als passadissos de la Facultat de l'1 al 12 d'abril.

Els cartells, cedits per l'entitat Sida Studi, mostren l'evolució de les campanyes de prevenció del VIH al nostre país des dels anys 80.

Les dues activitats són coordinades pel Dr. José Luis Terron, responsable de la línia de recerca en comunicació i salut de l'InCom-UAB.

  
 
Comunicació i LGTBI, nova línia d’investigació
L’InCom-UAB incorpora una nova línia d’investigació, "Comunicació i LGTBI" , coordinada per Amparo Huertas Bailén. Des de fa més de tres anys estem treballant en ella i ha arribat el moment de fer-ho visible.
Maria Badet, col·laboradora de l’InCom-UAB, ponent al debat sobre “Fake news, les mentides veritables”
La periodista i investigadora col·laboradora de l’InCom-UAB participarà com a ponent al debat que se celebrarà el dimecres 26 de juny, a les 18.30h, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona
José Luis Terrón, coordinador del llibre ¿Por qué la comunicación en salud es importante? Avances e investigación
José Luis Terrón, director d’SCOMlab InCom-UAB, és un dels coordinadors del llibre ¿Por qué la comunicación en salud es importante? Avances e investigación, juntament amb Daniel Catalán, de la Universidad Carlos III, i Carmen Peñafiel, de la UPV/EHU. A l’obra també participen dos investigadors més de l’InCom-UAB: Flor M. Ramírez Leyva i Leonardo Moggia
L'InCom-UAB participa a la Presentació del nou 'Batec' del Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària
L’acte se celebrarà el dimarts 4 de juny, a les 13 hores, a la Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària de la UAB i forma part del procés de reflexió estratègica realitzat pel Programa de Salut de la Fundació Autònoma Solidària (FAS). Per part de l’InCom.-UAB hi participarà José Luis Terrón, director de l’SCOMLab InCom-UAB
La doctora Maria Badet s’incorpora com a membre de l’InCom-UAB
El Consell de direcció de l’InCom-UAB va prendre aquesta decisió a la darrera reunió, que es va celebrar el dimecres 29 de maig. La incorporació de Badet permet enfortir les investigacions sobre comunicació i migració, en el marc del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (InCom-UAB), reconegut com a grup consolidat de recerca per la Generalitat de Catalunya (2017/SGR 0760)
Totes les notícies...
 
 
 
Universitat Autònoma de Barcelona
  Informe de la comunicació a Catalunya
  Portal de la Comunicació InCom-UAB
 
  Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Telèfon: +34 93 581 29 07
incom.uab.cat | incom@uab.cat