esp | cat  
InCom-UAB
Centre amb projecció interdepartamental i interuniversitària
per a la recerca, la difusió i la formació
en l’àmbit de la comunicació
 
   
  Actualitat InCom-UAB  
   
  < Tornar  
 
L’últim llibre de la Col·lecció Atlántica tracta sobre el Pop a Cuba


Thiago Soares, de la Universidad Federal de Pernambuco (UFPE) a Brasil, és l’autor del llibre Música Pop en Cuba: Globalización, territorios y solidaridad digital. És l’últim títol a la col·lecció Atlántica (InCom-UAB i Editorial UOC)

Bellaterra, 30-01-2019. Thiago Soares, professor i investigador del Programa de Postgrau en Comunicació de la Universidad Federal de Pernambuco (UFPE) a Brasil, és l’autor de l’últim títol publicat a la col·lecció Atlántica, en el marc del conveni entre l’InCom-UAB i l’Editorial UOC.

L’autor discuteix de manera molt detallada sobre els processos polítics i culturals que, en el marc de la globalització, fan que cultures diferents puguin dialogar entre si. Thiago Soares busca entendre per què connectar amb la música pop procedent dels Estats Units no suposa cap contradicció amb els valors construïts per la Revolució cubana i, en aquest recorregut, acaba descobrint que esdeveniments musicals protagonitzats per grups nord-americans a L’Havana són un espai privilegiat per a l’anàlisi.

Amb Música Pop en Cuba: Globalización, territorios y solidaridad digital, són ja 15 llibres publicats en aquest projecte editorial iniciat a l’any 2014. Per part de l’InCom-UAB, Amparo Huertas Bailén i Denise Cogo son les responsables de la col·lecció.


Més informació sobre el llibre:

Editorial UOC  
 
Els investigadors Luiz Peres Garzezi i Cinto Niqui s’incorporen a l’InCom-UAB
El Consell de direcció de l’InCom-UAB va prendre aquesta decisió a la reunió del 28 de febrer del 2019. El Dr Luiz Peres Garzezi i el Dr. Cinto Niqui són també membres del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (2017/SGR-0760), amb seu a l’InCom-UAB
Amparo Huertas Bailén participa al debat sobre solidaritat organitzat pel CIDOB
La directora de l’InCom-UAB ha estat membre del grup de treball creat pel CIDOB (Centre de Documentació Internacional de Barcelona) en el marc del cicle de reflexions “Societat més diversa, societat menys solidària?”, organitzades al Palau Macaya (Obra Social «la Caixa»)
Jornada i exposició de cartells sobre campanyes dedicades al VIH i la sida: #ComunicantTABÚS
L'Institut de la Comunicació (InCom-UAB), juntament amb l’ONG Sida Studi, organitza dues activitats relacionades amb les campanyes dedicades al VIH i la sida.
Marta Civil i Serra modera una taula rodona sobre la recerca universitària emergent en comunicació
L’acte se celebrarà el dimecres 10 d’abril a la tarda, en el marc de la X Jornada de Recerca de la Societat Catalana de Comunicació, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, en la qual també es lliuraran els XXX Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual
Fotoperiodisme amb ulls de dona. Tribut a Joana Biarnés
Aquesta jornada de transferència i difusió de coneixement, impulsada per l’InCom-UAB, es va celebrar el dilluns 25 de març al matí, a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB). L’acte va comptar amb un centenar de participants, entre alumnes, professors i investigadors, i també fotògrafs, interessats en debatre sobre la situació del fotoperiodisme, des de la perspectiva de gènere, tenint en compte també la qüestió transgeneracional
Totes les notícies...
 
 
 
Universitat Autònoma de Barcelona
  Informe de la comunicació a Catalunya
  Portal de la Comunicació InCom-UAB
 
  Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Telèfon: +34 93 581 29 07
incom.uab.cat | incom@uab.cat