esp | cat  
InCom-UAB
Centre amb projecció interdepartamental i interuniversitària
per a la recerca, la difusió i la formació
en l’àmbit de la comunicació
 
   
  Actualitat InCom-UAB  
   
  < Tornar  
 
L’últim llibre de la Col·lecció Atlántica tracta sobre el Pop a Cuba


Thiago Soares, de la Universidad Federal de Pernambuco (UFPE) a Brasil, és l’autor del llibre Música Pop en Cuba: Globalización, territorios y solidaridad digital. És l’últim títol a la col·lecció Atlántica (InCom-UAB i Editorial UOC)

Bellaterra, 30-01-2019. Thiago Soares, professor i investigador del Programa de Postgrau en Comunicació de la Universidad Federal de Pernambuco (UFPE) a Brasil, és l’autor de l’últim títol publicat a la col·lecció Atlántica, en el marc del conveni entre l’InCom-UAB i l’Editorial UOC.

L’autor discuteix de manera molt detallada sobre els processos polítics i culturals que, en el marc de la globalització, fan que cultures diferents puguin dialogar entre si. Thiago Soares busca entendre per què connectar amb la música pop procedent dels Estats Units no suposa cap contradicció amb els valors construïts per la Revolució cubana i, en aquest recorregut, acaba descobrint que esdeveniments musicals protagonitzats per grups nord-americans a L’Havana són un espai privilegiat per a l’anàlisi.

Amb Música Pop en Cuba: Globalización, territorios y solidaridad digital, són ja 15 llibres publicats en aquest projecte editorial iniciat a l’any 2014. Per part de l’InCom-UAB, Amparo Huertas Bailén i Denise Cogo son les responsables de la col·lecció.


Més informació sobre el llibre:

Editorial UOC  
 
Comunicació i LGTBI, nova línia d’investigació
L’InCom-UAB incorpora una nova línia d’investigació, "Comunicació i LGTBI" , coordinada per Amparo Huertas Bailén. Des de fa més de tres anys estem treballant en ella i ha arribat el moment de fer-ho visible.
Nova estada de recerca de Flor Micaela Ramírez Leyva a l’InCom-UAB
La seva estada, del 8 al 19 de juliol, s’ha emmarcat en la línia de treball sobre comunicació i salut dins del Grup Internacional d’Estudis sobre Comunicació i Cultura (InCom-UAB), reconegut per la Generalitat de Catalunya com a grup consolidat de recerca (2017 SGR 0760)
Un projecte de cooperació de la Càtedra Unesco de Comunicació (InCom-UAB) rep finançament de la Fundació Autònoma Solidària
L’ajut permetrà a la Càtedra seguir contribuint al desenvolupament de l'ensenyament superior i la docència, la recerca i la formació de professorat doctor a l’Escola Superior de Jornalismo de Maputo, a Moçambic. Les responsables de la iniciativa són les investigadores María Dolores Montero i Maria Corominas
L’InCom-UAB col·labora amb la XVI Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya
La Direcció General d’Afers Religiosos, del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, invita de nou el nostre centre d’investigació a participar en la programació de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya
Amparo Huertas Bailén, membre del Jurat dels XI Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual
El lliurament d’aquests premis és l’acte públic anual més important de la Mesa per la Diversitat en l’audiovisual, del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC). Amparo Huertas Bailén, directora de l’InCom-UAB, és membre de la Mesa
Totes les notícies...
 
 
 
Universitat Autònoma de Barcelona
  Informe de la comunicació a Catalunya
  Portal de la Comunicació InCom-UAB
 
  Institut de la Comunicació (InCom-UAB)
Telèfon: +34 93 581 29 07
incom.uab.cat | incom@uab.cat